ریختهگری معمولاً در فشار پایین یا صرفاً با استفاده از نیروی گرانش انجام میشود، به همین دلیل تجهیزات لازم برای این فرآیند نسبتاً ارزان هستند. فهرست مطالب
در نتیجه این فوم نقش بسیار مهمی در زندگی روزمره و کسب و کارهای مربوط به مواد غذایی دارد.
بعدیپانلهای پلییورتان، راهی مقرون به صرفه برای نجات زمین!
در این روش، مواد در حالت مایع به درون قالبی باز یا بسته ریخته می شوند و تا زمانی که پخت شوند درون قالب باقی می مانند. می توان گفت این شیوه فرآیندی، به قدری ساده است که مشابه با روش اختلاط مواد به حالت دستی عمل می کند یا به قدری پیچیده است که مشابه با فرآیندی تمام خودکار (اتومات) صورت می گیرد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
قبل از بحث در مورد بازارهای مختلف فوم دیسکانتینیوس به توضیح کوتاهی در مورد معرفی فومهای پلی یورتان در صنعت ساندویچ پانل که به صورت پیوسته یا ناپیوسته تولید میشوند می پردازیم.
برای دریافت مطالب به صورت رایگان، ایمیل خود را وارد کرده و در خبرنامه مکرر عضو شوید.
پلی یورتان از ترکیب دو مایع شیمیایی ساخته میشود. در صورتی که این دو مایع شیمیایی با یکدیگر ترکیب شوند و تحت حرارت قرار بگیرند فوم ساخته میشود. این دو ماده که برای تولید پلی یورتان استفاده میشوند پلی اُل و دی more info ایزوسیانات نام دارند.
گزارش کامل از نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر، فرصتهای شغلی در ایمن پلیمر شیمی بیستمین نمایشگاه بین المللی قطعات خودرو، لوازم و مجموعههای خودرو تهران انواع فوم تشک خواب بهترین عایق صوتی کف ساختمان چیست؟ دسته بندی ها
نقش مؤثری در کاهش انرژی مورد نیاز برای سرد نگه داشتن یخچالها و فریزرها ایفا میکند و این بدان معناست که میتواند استانداردهای سختگیرانه تری از انرژی را برآورده کند.
این فوم به دلیل ضریب هدایت حرارتی پایین که دارد، گزینه مناسبی برای ساخت و تولید یخچال های مختلف به شمار میآید. فوم محصوص یخچالی از خاصیت عایقی بسیار خوبی برخوردار است و نقش تأثیرگذاری روی افزایش بهرهوری انرژی میگذارد.
بلاگ اخبار فوم یخچالی پلییورتان، عامل کاهش مصرف انرژی و حفظ دمای مناسب
نسبتهای استوکیومتری مورد استفاده از مواد، در خط تولید از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
به عبارتی دیگر، پلیال میتواند هم به صورت گازخورده مورد استفاده قرار گیرد و هم قبل از ترکیب با ایزوسیانات با عامل فومزا مخلوط گردد. میزان سختی فوم حاصل به نسبت اجزاء و نیز عاملیت پلیال مورد استفاده بستگی دارد. بسته به خواص و ویژگیهای مد نظر، ترکیبات مختلفی در فرمولاسیون پلیال مورد استفاده قرار میگیرند. از جمله آنها میتوان به استفاده از کاتالیست برای کنترل زمانهای واکنش و نیز سورفکتانتهای سیلیکونی برای ایجاد سلولبندی ریز و یکنواخت، سازگاری بین اجزاء و جلوگیری از جمعشدگی فوم حاصل اشاره نمود. لازم به ذکر است که تمامی اجزاء واکنش از جمله پلیال، شبکهساز، سورفکتانت، کاتالیست بسته به عامل پفزای مورد استفاده در فرمولاسیون انتخاب میگردند.